Om Matilda Bäck
Liten presentation av mig, mina meriter och min filosofi

Jag heter Matilda Bäck, är 20 år och bosatt i Borlänge, Dalarna. Jag har haft egan hästar i hela mitt liv där karriären startade på en shetlandsponny vid namn Musse Pigg som vi köpte av Frida Andérsen. Därefter följde en ponnykarriär där jag utbildade alla ponnys från de var ungponnys till färdiga tävlingsponnys. Fick placeringar upp till LA, red i Åsebos elitlag mm.. Vid 16 års ålder gick jag upp på storhäst och har sedan dess fått placeringar upp till 125 cm, vunnit DM för juniorer, ridit Div 1 mm.. 

Har alltid haft en förkärlek till att utbilda mina egna hästar och har en tendens att fastna för de lite mer "komplecerade" hästarna. Vilket är en anledning till varför jag inte kommit upp i klasserna. 2014 köpte jag min första helt egna häst, en 5 åring utan större erfarenhet som jag nu matchar mot 130 cm klasser.

Jag går som elev hos Linda Lejon, Lotta Björe samt Kerstin Alhgren. Lär och lever efter deras filosofi, all min träning är inspirerad av deras. Jag tror på att en stabil grund är a och o för att kunna klättra upp i klasserna eller bara ha ett gott förtroende mellan häst och ryttare. Engagemang, trygghet och förtroende är mina ledord i allt arbete jag gör, både uppsuttet samt som tränare. Att utmana hästar och ryttare är bra, men aldrig att pressa dem. 
Ridning ska vara roligt, både för häst och ryttare!